szojagyertya

Miért jobb a szójagyertya?

Az illatgyertyák vásárlásakor nem az illat és az aroma az egyetlen szempont, amelyet figyelembe kell venni. Lehet meglepően hangzik, de sokan nem is gondolják, hogy a rossz minőségű illatgyertyák égetése közben valójában milyen káros anyagokat lélegezhetnek be.

A gyertyák sokféle viaszból készülhetnek, és mindegyik viasznak más-más tulajdonsága van, amelyek befolyásolják a teljesítményt. A gyertyák készülhetnek paraffinviaszból, szójaviaszból, pálmaviaszból és granulált viaszból, hogy csak néhányat említsünk. Mi csak 100% szójaviaszt használunk minden gyertyánkhoz, és ez csak az egyik titkunk, ami megkülönbözteti termékeinket a többitől!

Mi az a szójaviasz és a paraffin viasz között a különbség?

A szójaviasz 100%-ban természetes növényi viasz, melyet a szójababból nyernek ki. A bab betakarítása után megtisztítják, feltörik, hántolják és pelyhekké formálják. A pehelyből kivonják a szójababolajat, a maradék pelyhet pedig állati takarmányozásra használják fel.

A paraffin viasz, amely olcsó költségei miatt az egyik legnépszerűbb gyertyaviasz, kontrasztos módon származik. A paraffinviasz a kőolajból, szénből vagy olajpalából történő olajtisztítási eljárás terméke. Amikor eltávolítják a viaszos anyagot a nyersolajból, marad a paraffinviasz.

Miért válaszd a szójaviaszt?

A szójaviasz környezetbarát, megújuló erőforrásokból készül, míg a klasszikus paraffinviasz kőolajból készül, és nem megújuló. Nemcsak a „zöld” előnyökkel jár, ha a szójaviaszt választod.

Hosszabb égési idő: Más viaszokhoz képest a szójaviasz jóval lassabban ég, így gyertyád fantasztikus illatát tovább élvezheted. Ha azonos méretű gyertyákat nézünk, akkor akár 40-50%-kal több lehet az égési idő a szójaviasz gyertyáknál.

Kevesebb korom: Míg égés közben minden gyertya fekete kormot bocsát ki, a szójaviaszból készült gyertyák tisztábban égnek, és kevesebb kormot bocsátanak ki.

Intenzívebb illat: Egy másik ok, amiért a szójaviaszt válasszuk, ha illatgyertyákról van szó, az a tény, hogy a szójaviasz kiváló illathordozó, amelyhez nincs szükség kémiai erősítőkre. Az eredmény egy kiegyensúlyozott, valódi illatú gyertya.

Megújuló energiaforrás: A szójabab olaj megújuló forrás, természetesen lebomló alapanyag. Az Innerflamenél számunkra fontos környezetünk védelme, ezért nem csak arra figyelünk, hogy természetes alapanyagokat használjunk, hanem, hogy azok előállítása is a lehető legtermészetesebben történjen, így arra is nagy gondot fordítunk, hogy kizárólag GMO mentes szóját használjunk.

Az INNERFLAME összes gyertyája szójaviaszból készül, és mostanra valószínűleg már megérted, miért! Büszkék vagyunk termékeink minőségére, és rendszeres teszteket végzünk annak biztosítására, hogy a legjobb minőséget kínáljuk ügyfeleinknek.

Ha bármilyen teljesítménybeli problémát észlelsz a gyertyával kapcsolatban, kérjük, fordulj csapatunk egyik tagjához, hogy segíthessünk.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *